Вівторок, 19.03.2024, 07:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Банк ідей
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 148
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міні-чат
Відтепер знайомитись із новинами гімназії ви можете, натиснувши ТУТ


Главный школьный праздник

1 сентября 2013 г. в Краснолучской гимназии №1 им. Л.Литвяк стало праздником для учеников, родителей и учителей. С приветственными словами и поздравлениями к собравшимся обратились директор Рак В.Г., секретарь горсовета Родченко В.В., Самофалова Е.В.-  от родителей и Жорина Л.Ю. –от учителей. Самыми трогательными на празднике были первоклассники, которые получили символический подарок от 11-х классов – «Дерево знаний». Зрителей поразило школьное дефиле – выпускники рука об руку с первоклассниками, а также маленькие звезды, которые порадовали исполнением художественных номеров. Видео праздника, снятое телекомпанией "Луч", можно увидеть на страничке "Гимназия в эфире".



                       Гимназисты вновь ПЕРВЫЕ!!
Демянович Анастасия

  Диплом за занятое І место во Всеукраинском фестивале - конкурсе «Солисты - к звездам!».
  Антрацит 2012 (7 лет).

  Диплом за занятое І место в Областном конкурсе эстрадных исполнителей «Зоряний 

  EXPRESS» в номинации «Солисты – вокалисты». Луганск 2012 (7 лет).

  Диплом участника и талантливого юного вокалиста шоу «Голос Діти». Киев 2012 (7 лет).

  Диплом за занятое ІІІ место в Международном многожанровом фестивале – конкурсе «Киев
  Арт Фест – 2013». Киев 2013 (8 лет).

  Диплом за занятое ІІ место в Областном конкурсе эстрадных исполнителей среди учащихся

  ДСМШ Луганской области. Луганск 2013 (8 лет).

      Учні 2-А класу Краснолуцької гімназії №1 вітають свою однокласницю Демянович Анастасію з ІІІ місцем у

  Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Київ Арт Фест – 2013».

Стало доброю традицією у нашому класі після чергових вихідних чекати нових несподіваних сюрпризів від Насті Демянович. Коли інші діти відпочивають, ця талановита дівчина працює і перемагає. 20 квітня  Настя   знову перемогла у конкурсі. Ми вітаємо нашу зірочку і бажаємо їй шаленого успіху та   велику кількість шанувальників.

Учитель  2-А класса Вальчук Е.Н.




Віддані серця

Скільки б тобі не було років – 5 чи 15 – тобі завжди потрібна мати, її порада, погляд, ласка і любов. Це – найбільша цінність нашого життя, найсвітліше щастя. Якщо ж трапилося в житті так, що поряд немає найріднішої людини, то на допомогу прийдуть люблячі жіночі серця. Так сталося і в нашій гімназійній родині. Кирпичнікова Зиновія Євдокимівна та Шаріфова Фахранда Сендахмед кизи взяли на себе обов’язки виховати дітей щасливими, здоровими, з почуттям власної гідності та розумінням, що вони потрібні своїй родині.

         Напередодні Міжнародного жіночого дня вони стали найпочеснішими гостями Краснолуцької гімназії №1 імені Л.Литвяк. Саме на їх честь був проведений святковий концерт у виконанні талановитих учнів – Близнюк Дар’ї, Великородової Єлизавети, Солдатової Анастасії, Акішева Костянтина.

         Зиновію Євдокимівну та Фахранду Сендахмед кизи сердечно привітали директор гімназії Рак Валентина Григорівна та спеціаліст Служби у справах дітей Краснолуцького виконкому Шакалова Ірина Володимирівна. Вони подякували жінкам за самовіддане служіння дітям та за високе виконання своїх опікунських обов’язків, вручили квіти та подарунки.

          Низькій уклін Вам за Ваше терпіння, повсякденну турботу й гарячі серця!



Міський семінар для бібліотекарів

«Медіа як засіб виховання потреби в читанні» - під такою темою 26 лютого 2013 року на базі гімназії було проведено міський семінар для бібліотекарів міста Красний Луч. Після презентації закладу директором Рак В.Г. та вітального слова до учасників семінару методиста МЦ Сидоренко О.О. бібліотекар гімназії Стельмах М.О. провела для присутніх майстер-клас із використання медіа технологій у практиці шкільної бібліотеки. Акцент був зроблений на тому, що це – інноваційний напрямок в роботі бібліотекаря. Цікавою формою була он-лайн конференція, проведена з Луганською обласною бібліотекою для дітей, перегляд буктрейлерів та медіа-калейдоскоп, підготовлений Стельмах М.О. із найкращими читачами гімназії. Цікавим було спілкування з краснолуцькими поетами та прозаїками – веломандрівником Л.Кравчуком та поетесою В.Лаптєвою. Гості семінару були зацікавлені новими напрямами в роботі, практичними порадами та дали високу оцінку проведеному заходу. 



Участь у Міжнародній виставці


28 лютого – 2 березня директор гімназії Рак В.Г. та заступник директора Олач О.В. взяли участь у IV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2013» (м.Київ), організаторами якої є Міністерство  освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ». Під час її роботи було представлено 960 навчальних закладів з 27 регіонів України,а також  наукові установи, методичні центри, видавництва, фонди, підприємства, бізнес-структури. Експозиції виробників освітнього обладнання та інформаційних систем презентували сучасні електронні засоби навчання, мультимедійні навчальні програми, навчальну картографічну продукцію, , мультимедійне аудіовізуальне обладнання, підручники та методичні посібники, обладнання для шкільних кабінетів тощо. Краснолуцька гімназія №1 на стенді ЛОІППО представила свою модель професійного успіху вчителя та його складових. Спілкування з науковцями та передовими навчальними закладами країни були цікавим та інформативним. 



     Наша Ксюша лучше всех!

Если вы спросите, кто такая Ксения Минько , то вам ответят – неразгаданная загадка! Эта милая девочка, с ямочками на щечках, загадочной улыбкой и веселым взглядом, стала невероятным открытием для нашей гимназии! Сначала она покорила город, заняв первое место в олимпиадах по украинскому, английскому языках и правоведению, а потом проявила свои неординарные способности на областном этапе этих олимпиад, взяв третье место в каждой!!! Такого успеха гимназии не приносил никто. Пусть у тебя, Ксения, все получиться.  Мы, ученики 10 –Б класса, гордимся своей талантливой одноклассницей. Наша Ксюша лучше всех!

Классный руководитель 10-Б класса

Иванова Наталья Васильевна




    Освіта ХХІ століття

        Перед кожним учителем сьогодні є два шляхи: жити минулими заслугами або пробувати щось змінити у своєму ставленні до нововведень. Колектив Краснолуцької гімназії №1 імені Л.Литвяк під керівництвом директора Рак Валентини Григорівни створив свою програму вдосконалення освіти – протягом 6 років проводить дослідно-експериментальну роботу регіонального рівня у співпраці з Луганським інститутом післядипломної освіти та Луганським національним університетом ім.Т.Шевченка. Тому 30 січня 2013 р. ми запросили до стін нашого закладу шановних гостей – заступників директорів експериментальних шкіл міста та керівника методичного центру Токареву Н.І., щоб познайомити їх з нашим досвідом роботи в цьому напрямі.

     Міський семінар пройшов нетрадиційно – у формі педагогічного технопарку, під час роботи якого вчителі гімназії (Жоріна Л.Ю., Закурдаєв О.В., Іванова Н.В., Доброва Н.В., Черкашина Н.О.) демонстрували свої творчі знахідки, шляхи розв'язання складних педагогічних завдань, комп’ютерну підтримку навчально-виховного процесу, результати проектної роботи з учнями. Заступник директора з наукової роботи Олач О.В. підбила підсумки першого експерименту в гімназії, підтвердивши його позитивний результат конкретними фактами. Гості із задоволенням взяли участь у рольових та ділових іграх, продемонстрували свою компетентність у складних питаннях методики та педагогіки. За їх оцінкою, гімназія – це творче середовище, яке має славетну історію та достатні передумови для перспективи розвитку у майбутньому. Адже наша праця – формування людини, і це покладає на нас особливу відповідальність, яку ні з чим не зрівняти!

Заступник директора з наукової роботи

Олач О.В.



    Вчителі вчаться
9 січня 2013 у гімназії відбувся психолого-педагогічний семінар з елементами тренінгу та арт-терапії для вчителів за темою «Розвиток позитивного самосприйняття педагогів», організованому шкільним психологом Черкащиною Н.О. та заступником директора з НР Олач О.В. У роботі взяли участь доповідачі: Ступакова О.П., яка познайомила присутніх із секретами успішного спілкування, та Іванова Н.В., яка розкрила поняття унікальності кожної особистості. Цікавість у педагогів викликали практичні вправи «Загадкова торбинка», яка допомогла зняти психологічну напругу та кожному з присутніх намалювати свій власний портрет з його потребами та пріоритетами. Вправа «Асоціації» подарувала кожному вчителеві компліменти сусіда справа та допомогла підкреслити унікальність кожного члена колективу, а релаксаційна вправа «Морський бриз» зняла емоційну напругу та допомогла уявному символу колективу – човну – побороти всі перешкоди на шляху до омріяної мети.



               Наші - переможці!!!



12 грудня відбулася міська конференція для класних керівників, у якій активну участь взяла Щербакова Т.Ю. – переможець міського етапу конкурсу «Класний керівник року». Вона представила свій досвід роботи у формі майстер-класу, здивувавши присутніх на конференції вчителів та методистів міського методичного центру нетрадиційними формами та методами роботи  з учнями над формуванням здорового способу життя, познайомила присутніх із реалізованим власним проектом «Твоє здоров'я – у твоїх руках». Щербакова Т.Ю. була нагороджена грамотою міського управління освіти та цінним подарунком.









День писемності
9 листопада 2012 року в гімназії відбулося урочисте святкування Дня писемності української мови. Відкритий виховний захід "Плекаймо рідну мову"
 для учнів гімназії підготувала вчитель української мови та літератури й 11-А клас. На святі були присутні представники міського телебачення "ЛУЧ", методист міського управління освіти Мицько Галина Миколаївна. Учні мали можливість отримати в цікавій формі досить велику інформацію про розвиток мови, роль Нестора Літописця, Івана Федорова. Незабутні враження вони отримали від співу наших талановитих учнів та гри акторів на сцени. Щиро дякуємо Марині Анатоліївні та одинадцятикласникам за свято мови!


Наші гімназисти в ефірі центральних каналів



Канікули - не час для відпочинку!

На осінніх канікулах 2012-2013 р. У гімназії відбувся психолого-педагогічний семінар для вчителів. Активну участь у ньому взяли вчителі початкових класів: Жоріна Л.Ю., яка познайомила присутніх із поняттям «Професійна компетентність», Вальчук О.М. розкрила тему «Професійна самосвідомість вчителя», Бурлакова Г.О. виступила з темою «Емоційна культура педагогів». Рефлексією нашої роботи стало асоціативне дерево. Робота на семінарі подарувала вчителям гімназії радість спілкування, нову інформацію та приклади нетрадиційних форм роботи з учнівським та вчительським колективом.

додатки



Торжественное открытие котельной

Сегодня, 19.10.2012г., в Краснолучской гимназии №1 имени Л.Литвяк состоялось торжественное открытие газовой котельной, на котором присутствовали уважаемые гости: мэр города Филиппова Марина Викторовна, заместитель городского головы Мягкая Людмила Ивановна, председатель благотворительного фонда «Добродий», кандидат в депутаты Верховной Рады Украины от Партии регионов Терников Юрий Николаевич, начальник управления образования Поскрякова Татьяна Николаевна, заместитель начальника управления образования Буркавцова Татьяна Евгеньевна, заместитель директора частного предприятия «ВИАННА» Константиненко Оксана Анатольевна.

Этот праздник – необычный и замечательный, потому что ознаменовал собой пуск голубого топлива для нашего учебного заведения, решил вопрос о выводе котельной гимназии из подвального помещения на поверхность, подарил нам энергетическую и тепловую независимость. Педколлектив гимназии во главе с директором Рак Валентиной Григорьевной поблагодарил местную власть во главе с мэром за заботу о детях, за решение сложнейших задач в оперативном режиме

.

19 октября 2012 года


До уваги класних керівників 
та учнів гімназії!


Традиційний конкурс "Гімназія має талант" відбудеться у перших числах листопада. Відбіркові тури відбудуться 19-23 жовтня за окремими номінаціями (слідкуйте за зміною інформації!). Заступникам мерів класів з питань культури необхідно у термін 15-16 жовтня надати перелік номерів, які представлятимуть клас на конкурсі, до оргкомітету конкурса - 10-А класу. 



Заявки надані пізніше 17 жовтня розглядатися не будуть!

Номінаціїї конкурсу: вокал, художнє слово, хореографія, оригінальний жанр, музиціювання, малювання, поробки, фотографія.

Учасникам конкурсу у номінаціях малювання, поробки та фотографія надати свої роботи для розміщення на виставці до 24 жовтня! 

Роботи надані пізніше 24 жовтня до розгляду не приймаються!
12 жовтня 2012 року



Графік проведення ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад 
з навчальних предметів в 2012-2013 н.р.

                             
 Дата, день тижня
 Предмет
Класи
 04.11.12, неділя Педагогіка і психологія11
 10.11.12, субота
 Російська мова і література
9-11 
 11.11.12, неділя
 Математика 
6-11 
 17.11.12, субота 
 Іноземні мови 
    8-11    
 18.11.12, неділя
 Історія 
8-11
 24.11.12, субота
 Українська мова і література 
7-11 
 25.11.12, неділя
 Біологія 
8-11 
 01.12.12, субота
 Фізика 
7-11 
 02.12.12, неділя
 Географія 
8-11 
 08.12.12, субота
 Хімія 
7-11 
 09.12.12, неділя
 Інформатика (теоретичний та практичний тури) 
8-11  
 15.12.12, субота
 Економіка 
9-11 
 16.12.12, неділя
 Основи правознавства 
9-11 
 21.12.12, п'ятниця
 Астрономія 
10-11 
 22.12.12, субота
 Екологія 
10-11 
 23.12.12, неділя
 Технічна та обслуговуюча праця (теоретичний та практичний тури) 
8-11 
 23.12.12, неділя
 Інформаційні технології
8-11 
 24.12.12, понеділок
 Фізична культура 
9-11 

Джерело https://sites.google.com/site/gmkkllg




 Привітання  директора гімназії Рак  В.Г.
Від щирого серця вітаю вас з Днем знань! Це чудове свято,яким ми розпочинаємо новий навчальний рік , єднає усі покоління жителів нашого міста і нашої країни. День знань став  по справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих,хто вперше у житті переступає поріг гімназії. Тих,хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих,хто щоденно віддає їм свої знання та тепло серця,навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільших цінностей… Сьогодні перед учням гостинно відчинить двері наша гімназія, як спільними зусиллями, завдяки підтримці міської  влади, батьківського колективу ми відремонтували та підготували до нового навчального року. Загалом за шкільні парти цього року сяде 550 учні, з яких 56 першокласників. Для них,маленьких громадян,  цей день буде особливо пам ’ятним , адже для них сьогодні відкриються двері країни знань, нових досягнень, цікавих справ та власних талантів.


Стартують інтелектуальні конкурси!

Запрошуємо учнів гімназії взяти участь у наступних мовознавчих конкурсах у 2012/2013 навчальному році:

 

1.         З російської мови – тринадцятий Міжнародний конкурс

«Русский медвежонок – языкознание для всех».

Подання заявок: до 10 жовтня 2012 року.

Дата проведення: 15 листопада 2012 року.

 

2.         З англійської мови – третій Всеукраїнський конкурс «Гринвіч»

Подання заявок: до 25 жовтня 2012 року.

Дата проведення: 12 грудня 2012 року.

 

3.         З німецької мови – другий Всеукраїнський конкурс «Орлятко»

Форма входу
Сайти гімназії
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Кнопка сайту
Корисні посилання



















Краснолуцька гімназія № 1 © Gymnasium1ll@gmail.com 2024Конструктор сайтів - uCoz