| Профілізація | 
|  | 
| 
					| gymnazist | Дата: Субота, 26.01.2013, 16:13 | Повідомлення # 1 |  | Рядовий Група: Адміністратори Повідомлень: 6 Статус: Offline | Шановні гімназисти! Організацію навчання за якими профілями вивважаєте доцільною у нашій гімназії? Чекаю на ваші повідомлення, з повагою Gymnazist
   |  |  |  |  | 
| 
					| MrsMia | Дата: П`ятниця, 01.02.2013, 10:45 | Повідомлення # 2 |  | Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 1 Статус: Offline | Я вважаю, що профіль треба обирати за професією! Наприклад, я піду вчитись у медичний ВУЗ, тому я обрала біологічний профіль! |  |  |  |  | 
| 
					| FireStarter | Дата: П`ятниця, 01.02.2013, 10:46 | Повідомлення # 3 |  | Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 3 Статус: Offline | Я цілком згоден з MrsMia. Але якщо ви ще не обрали свою майбутню професію, то на мою думку краще обрати профіль у якому є більше української мови, бо вона використовується при вступу майже у кожному Вищому навчальному закладі.
 Вибір за вами...

Повідомлення відредагував FireStarter - П`ятниця, 01.02.2013, 11:18 |  |  |  |  |