П`ятниця, 29.03.2024, 11:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Банк ідей
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 148
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міні-чат
Головна » Статті » НОВИНИ » новини

СВЯТО КАЗКИ У КРАСНОЛУЦЬКІЙ ГІМНАЗІЇ №1

«Забута казка-це золоте намисто,кинуте на дно морське»,- кажуть старі люди .Тож саме для того, щоб наші діти,учні 1-В класу, любили казки,знали різних казкових героїв,могли насолоджуватися красою і чарівністю цього літературного жанру - було проведено виховний захід» І завітала в гості казка…»                                                                                                                                                          
Класний керівник Федькіна Ольга Анатоліївна спільно з бібліотекарем гімназії  Стельмах Мариною Олексіївною підготували надзвичайно пізнавальний і цікавий захід. Перед проведенням цього дійства усім довелося плідно попрацювати:діти готували ілюстрації до улюблених казок,а нашим учителямнеобхідно було зробити таке «диво»,щоб воно було і пізнавальним,і цікавим. І їм це вдалося .
Бо це було справжнє свято!                                                                                                  

Так-так,саме свято,бо які ж тільки казкові герої не завітали на нього:і сором΄язлива Червона Шапочка,і мужній та відважний Котигорошко,і безтурботний Незнайко,і всезнаючий Доктор Айболить,і надзвичайно чарівна Попелюшка,і абсолютно незлий Змій,і навіть Буратіно із Мальвіною були на ньому!!!    Малеча із великим задоволенням читала напам΄ятьвірші,відгадувала загадки,впізнавала героїв різних казок ,презентувала костюми та прикраси. Емоції переповнювали маленькі серця,тому втриматися від коментарів було просто неможливо. Скільки радості,скільки захоплення було в оченятах наших діточок!!!!! Адже кожен намагався показати якомога кращі знання казок та їх персонажів,вразити один одного вмінням швидко і правильно давати відповіді на питання,ну і ,врешті-решт,потішити своїх батьків і вчителів гарною поведінкою.             

 Усі-і діти,і батьки отримали величезне задоволення від проведеного заходу. І ми,батьки,щиро тішимося тим,що нашим дітям надзвичайно поталанило мати  учителів,які опікуються передусім духовним розвитком малечі,розвитком найкращих людських якостей,бо саме казки вчать нас добра,щирості та справедливості. Шкільні роки промайнуть швидко,але ми сподіваємось,що згадка про це свято казки залишиться в серцях наших рідних дітей надовго…

Батьки учнів 1-В класу гімназії №1

Категорія: новини | Додав: gymnazist (10.01.2014)
Переглядів: 724 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Сайти гімназії
Пошук
Кнопка сайту
Корисні посилання



















Краснолуцька гімназія № 1 © Gymnasium1ll@gmail.com 2024Конструктор сайтів - uCoz